Menu
Gildia Pióra na Patronite

pozory/upadki

"Nie ma już miejsc, w których jeszcze będziemy razem."
~ Mioush, Bawełna

kiedy nawet ślad po obrączce zaczyna parzyć
zastanawiam się kim są kobiety
o których milczysz
kim ich mężowie i dzieci

i czy wiedzą że jesteś
częścią ich szczęśliwej rodziny

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • dark smurf

    15 December 2016, 21:40

    ok
    spokojnie
    w gości wpadłem :)
    fajnie że piszesz ;)

  • 15 December 2016, 21:38

    Brzmi jak zarzut.

    Czytam, piszę, pracuję i tak w kółko. :)

  • dark smurf

    15 December 2016, 21:28

    niezłe :)
    nie to co Ty :))

    co tam u Ciebie?
    ok?