Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nie ma czasu na katharsis
Taki to teatr jest marny

Vanitas vanitatum
I wszystko głupota

Widownia przeludniona
Jeden żyje, drugi kona

Dura lex, sed lex
Sex! Sex!

I nie dziwi już nikogo
Że Brutus contra me.

(Vanitas vanitatutum et omnia vanitas – marność nad marnościami i wszystko marność;
Dura lex, sed lex – surowe prawo, ale prawo;
Et tu, Bruta contra me – I Ty Brutusie przeciwko mnie )

13 129 wyświetleń
102 teksty
65 obserwujących
  • Reset

    22 July 2010, 14:21

    Zatkało mnie ... świetne :).

  • awatar

    22 July 2010, 09:08

    Spojrzałaś na ziemię, przeszywające twoje spojrzenie. pozdrawiam.

  • motylek96

    21 July 2010, 22:56

    wow...Andreo... króciutko świetnie...