Menu
Gildia Pióra na Patronite

już od dawna
nie ma cię przy mnie
i marzną mi dłonie

bezustannie szukam cię w tłumie
tęsknym wzrokiem

zziębnięta dusza smętnym głosem
o pomoc woła

zatrzymałam cię w sercu
lecz nie zdołałam już zatrzymać w skrzydlatych ramionach

13 822 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • mill

    26 October 2015, 19:42

    .....ślicznie ;)....

  • PainWithoutLove

    14 October 2015, 20:22

    Dziękuję Wam wszystkim za docenienie, odwiedziny i ciepłe słowa :)
    Giulietko... znam to doskonale.. te błędy i słownik w smartfonie :)
    Pozdrawiam cieplutko!
    :)

  • giulietka

    14 October 2015, 09:00

    Poprawka: zatrzymałaś mnie;)
    Tak się pisze na smartfonach.

  • Malusia_035

    14 October 2015, 08:48

    bardzo ładny wiersz pisany sercem , smutny ale piękny

    Pozdrawiam Serdecznie :)

  • Cris

    13 October 2015, 21:44

    ''zatrzymałam cię w sercu...''
    by nie zapomnieć!- podoba się wiersz.
    Pozdrawiam na dobranoc :))

  • 13 October 2015, 20:15

    " nie ma cię przy mnie
    i marzą mi dłonie"

    Piękne. Tak wiele w kilku słowach.

  • giulietka

    13 October 2015, 20:01

    A mnie zatrzymała świata w biegu:)