Menu
Gildia Pióra na Patronite

zwykle nie piszę białych wierszy...

Nie lubię bezradnie tęsknić
Spoglądać niemo
W przestrzeń wspomnień
Jakby były czymś tak
Realnym i prostym
Jak dzień który
Zbyt szybko się kończy

Bo gdy patrzę
W głąb siebie
W te wszystkie słowa
To czuję tylko chłód
Niepamięci która
Domaga się spełnienia

4637 wyświetleń
89 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!