Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokusy

nie kuś swoim widokiem
ani czułym dotykiem

nie kuś słowami spojrzeniem
a przede wszystkim westchnieniem

nie kuś ust pocałunkiem
ani najlepszym trunkiem

więc zbyt odważnie mnie nie kuś
bo mogę zrobić na przekór.

31 409 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 4 February 2020, 22:38

    Lecz nikt nie zgadnie, na ile to dobra rada, a na ile samo kuszenie. ;)
    Dobranoc. :))

    od batram
  • 4 February 2020, 18:49

    teoretycznie wszystko jest możliwe :)
    serdeczności :)

  • 2 February 2020, 10:41

    Na przekór sobie? ;)