Menu
Gildia Pióra na Patronite

plecy

Niektórzy
To maja plecy uhmmm
Potrafią się wybronić
Po wypadku lub nawet
Publicznej kradzieży

Inni mają takie plecy
Że robią kariery
Choć frak na nich
Jak ja krowie leży

A ja mam też plecy
Gdy długo autem jadę ! -
-,- To mnie bolą

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • Cris

    17 March 2016, 20:22

    ;)

  • funeralofheart

    16 March 2016, 22:18

    Często Ci, którzy mają plecy, nie posiadają kręgosłupa. Moralnego.

  • szpulka

    16 March 2016, 22:01

    zacznij pod plecy wkładać jakieś miękkie piłki ;P

  • słoneczniki

    16 March 2016, 21:55

    ;)