Menu
Gildia Pióra na Patronite

a my?

niektóre tajemnice bolą
uwięzione głęboko
w labiryncie myśli i pragnień

niektóre błędy nie uczą
ale cieszą
popełniane wielokrotnie

niektóre uczucia umierają
zanim zdążą
się urodzić w kimkolwiek

a w nas? a my?
może tam gdzie kończy się świat
może tam gdzie kończy się logika

a tu tylko Twoje usta
tak idealnie dopasowane
do moich

wszystkim i wszystkiemu wbrew

7488 wyświetleń
56 tekstów
1 obserwujący
  • 24 April 2013, 23:50

    Wbrew wszelkiej logice, prawdziwe , żywe uczucia przetrwają...
    Poruszajacy głęboko. Dobrej nocy. A.