Menu
Gildia Pióra na Patronite

Desiderio

"Niektóre marzenia są jak dotarcie do gwiazd.Wiem,że nie zdołam dotknąć ich choćby wierzchołkiem dłoni,ale zawsze mogę zobaczyć jak świecą z daleka"_Adnachiel

O czym śpiewa
moja dusza
gdy wieczorami siadam przy oknie

co jest za horyzontem
myśli nieodkrytych jeszcze

nieznane woła mnie
niepokój drży pod powiekami

wypływam w głąb siebie
by odkryć

gdzie bije źródło
miejsce mojego spełnienia...
27.o4/
https://www.youtube.com/watch?v=AFRo23E0FAg&ab_channel=35JUDYTA

65 916 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!