Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciekinier

Niekompletne ciało
w nieprawdziwym
niebie
na niby ułożone
bez dotyku Ciebie.

Włosy stargane
zimnym wiatrem
płochych obietnic
wskazujących witraże
w oknach złych kamienic.

W huku
starego miasta
pędzę dookoła
w pośpiechu chcąc znaleźć
cień mego anioła.

22 533 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
  • No_One_

    13 November 2011, 02:02

    Włosy stargane
    zimnym wiatrem
    płochych obietnic
    wskazujących witraże
    w oknach złych kamienic.

    ...

    pędzę dookoła
    w pośpiechu chcąc znaleźć
    cień mego anioła


    Świetny i tytuł
    też się podoba ;)

    Miłego