Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inkubator

Niekochany,
Porzucony,
Od was światem
Odgrodzony.

Wymagania pozostały,
A wciąż mówią, żem jest mały.
Nie potrafię zrobić nic,
Chciałbym tylko w głowie żyć.

581 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!