Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham Cię

Nie kocham Cię za Twój piękny głos
Ani za Twój uroczy śmiech.
Nie kocham Cię za Twój ładny uśmiech
Ani za Twój nienaganny styl.
Nie kocham Cię za miłe słówka
Ani za to jak mówisz "kocham".
Nie kocham Cię za to jak mnie dotykasz
Ani za to jak mnie traktujesz.
Nie kocham Cię za wszystko
Ani za nic.

Bo ja kocham Cię mimo tego, że się obrażasz
I mimo Twoich foszków.
Mimo tego, że czasem nie jest tak jakbym chciała
I mimo tego, że jesteś uparty.
Mimo tego, że się ze mną kłócisz
I mimo tego, że to "Ty zawsze masz rację".

Nie kocham Cię za wszystko co dobre akceptując wszystko co złe,
Ja kocham Cię z tym wszystkim.
To WSZYSTKO kocham w Tobie.

15 782 wyświetlenia
113 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!