Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozmowa dusz

Niekiedy jedno oczu spotkanie.
A tak wiele w życiu zmienia.
Opada mgła dystansu.
Rodzą się wspólne o szczęściu marzenia.

Jedna malutka chwila.
Waży o naszym życiu szczęśliwym.
Jedna rozmowa dusz tkliwa.
Przypadkiem, albo przeznaczeniem zwana.

Nie traćmy, więc nigdy nadziei na zawsze.
Nawet, gdy samotność czteroma ścianami ją zagłuszy.
Każdy dzień może odmienić życie nasze.
Jednym głębokim spojrzeniem…jedną rozmową duszy…

190 654 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Seneka 18

    16 October 2010, 15:08

    Dziękuję Wam ślicznie za opinie...

  • DirtyIzz

    16 October 2010, 15:00

    Niesamowity wiersz.

  • IKON

    16 October 2010, 11:57

    Dużo w nim blasku,tego gorącego ognia,który tutaj płonie...
    Bardzo ładny wiersz...
    Pozdrawiam

  • motylek96

    16 October 2010, 09:48

    Jedno spojrzenie,jeden człowiek potrafi zmienic nasze rzycie na zawsze.

    Piękny wiersz:)

  • giulietka

    16 October 2010, 08:56

    Ileż ciepła z jednej małej iskierki nadziei można rozpalić w ludzkich sercach...To wiedziałeś tylko Ty Gerardzie, pisząc te piękne słowa...

    Pozdrawiam słonecznie:)