Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie jest ważne
To że ktoś powie ci
Jaki to cudowny dzień
Jakby wiedział wszystko
Ważniejsze jest gdy nocą
Tak jakoś rozprówany jest na pół
I spadasz gdzieś pośrodku
Czując ten lęk
To co wydaję się szczęściem
Tylko iluzją jest
Światłem w ciemności
Które oślepia cię
Co to znaczy
Każdego ranka ratować
Samą siebie
Tylko ja wiem

4374 wyświetlenia
47 tekstów
1 obserwujący
  • Naja

    8 November 2013, 22:03

    I smutne...

  • Kamisians

    8 November 2013, 15:01

    Prawdziwe