Menu
Gildia Pióra na Patronite

Być może

Nie jesteś sobą
Nie jesteś duchem pierwotnym
Bliskim boskim wyrokom
Masz trwać pośród burzy
Mimo gradu i ulewy
Sypiących się murów

Stoisz oparty o ścianę
Czekając na taniec
Być może ostatni
Tu pierwszy przed Tobą

Nie masz złudzeń końca
Będąc żywym pośród
Odchodzących

4978 wyświetleń
41 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!