Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie jesteśmy tacy
Jacy według nich mamy być
Nie jesteśmy nieczuli
Nie patrzymy na wszystkich wrogo
Wyrzucają nas
Bo mamy własne zdanie
Karcą nas
Właśnie za nie
Próbują zmienić
Ale nie zmienimy się za nic
Nie damy się pokonać
Zniszczyć własnych granic

8879 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
  • Cris

    24 July 2016, 02:00

    Dobry wiersz.
    :)