Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona

nie jestem anną z wierszy
chociaż wciąż próbujesz mnie przebrać
w różową sukienkę

mamo to nie powinno aż tak boleć

kiedy ściagam z siebie ubranie
i widzę te wszystkie twarze
odbite na moim ciele

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 30 June 2018, 14:27

    Możliwe, ale ja uważam, że to jednak ilość miała decydujący wpływ. :P

  • 30 June 2018, 12:05

    Albo przez ten róż.

  • 30 June 2018, 10:34

    Może to przez tą... ilość? ;)
    Bardzo ładny tekst.
    Pozdrawiam. :))