Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotykanie...

Nie, ja nie chcę cię tylko dotykać
ja pragnę też umyć ci plecy
gdy w wannie czekasz na mnie nieśmiało
i otulać cię pragnę ręcznikiem
już po kąpieli…

Nie, ja nie chcę cię tylko dotykać
ja pragnę też dłoń twoją mocno ściskać
gdy się potykasz
więc uwierz mi miła w końcu
że nie chcę cię tylko dotykać…

190 660 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • jacqeline

    29 August 2012, 00:19

    Podziwiam sposób którym tak pięknie mówisz o miłości Gerardzie, uczucia w Twoich wierszach zawsze są bardzo "żywe", Ten wiersz wzbudził we mnie ogromną tęsknotę do takiej czystej miłości.

  • Gaia

    6 August 2012, 11:51

    W podwójnych zaprzeczeniach kryje się naga prawda. Naszego pragnienia. I jak tu nie kochać logiki. No nie da się :)

  • WilceeQ`

    6 August 2012, 11:16

    Hm... ciekawe przesłanie, miłe dla ucha, oka i rozumu.
    Ponadto dobrze Cie znów odnaleźć ;)

    Miłego i pozdrawiam ;)

  • 6 August 2012, 10:29

    Śliczny dotyk.
    Pozdrawiam. :)

  • R.A.K.

    6 August 2012, 08:08

    No Gerardzie... co ja mogę powiedzieć... po prostu pięknie!

    Pozdrawiam:)

  • Voyage

    6 August 2012, 07:15

    Bo miłość to przecież coś więcej niż dotyk .

    Pięknie ! Pozdrówka Seneko.