Menu
Gildia Pióra na Patronite

wieczność

niegodna miłości
wiecznie skłucona ze szczęściem
zmierzam ku przeznaczeniu
by stoczyć sięw dół
ku wiecznej ciemności

1759 wyświetleń
15 tekstów
2 obserwujących
  • Miyu-chan

    9 February 2012, 15:46

    pewność siebie w tej kwestii wynika z doświadczeń
    i już nie cierpi bo pogodził sięze swym losem,
    ale bardzo dziękuję za komentarz

  • Miyu-chan

    9 February 2012, 15:10

    Niegodny, bo nikt go nigdy nie pokocha więc on też nie ma prawa nikogo kochać. A cała reszta, która sięza tym kryje jest zbyt osobista i każdy sam może sobie dopowiedzieć resztę.