Menu
Gildia Pióra na Patronite

26.05

niedoszła matka próbuje zasypiać
kilka pięter wyżej
nie schodząc zbyt głęboko
do wyrwy własnego ciała

dlatego często wybudza się w nocy
z lękiem wciśniętym w usta
szepcze:
śni mi się że spadam
a na dole nie ma powietrza

28 890 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!