Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatury

Niedojrzała jest w nas miłość,
Surowa na starcie życia.
Zbyt młode serca na tkliwość,
Sto obietnic bez pokrycia.
~~*~~*~~
Przeżyć miłość, chociaż krótką.
Doznać tych szalonych dni.
Poddać się radościom, smutkom.
Żyć i myśleć, że się śni.

48 002 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • kati75

    23 September 2020, 19:19

    Tak czerpać z życia garściami 🙂wieczorne pozdrowienia Kruku🌛✨