Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będzie dobrze

Niedługo wiosna
Zakwitną kwiaty
Zrobi się ciepło
Powrócą ptaki
Będzie przyjemnie
Pięknie i ładnie
A koronawirus
Gdzieś hen przepadnie

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • szpiek

    17 March 2020, 15:19

  • RozaR

    15 March 2020, 17:56

    To kupowanie nie jest takie głupie .
    Raz kupujesz raz się narażasz. Lepiej wcześniej kupić niż później gdy więcej zrażonych .
    ITP.

  • Kamil Borkowski

    14 March 2020, 14:10

    👍👍👍