Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Pory roku'

Teksty z obrazami - 'Pory roku' - solange1969
'Pory roku' - solange1969

Niedługo skończy się lato,
pora wspomnień a jesień
to nostalgiczna pani która
pięknymi kolorami ziemię
stroi i kojarzy mi się z Tobą

Wiosna to czas na zakochanie
czas na budzenie się do życia
wołam Cię więc sercem,myślami
moja tęsknota sięgnęła gwiazd
może Ty jesteś jedną z nich...

Zima tak cudnie układana szybach
kwiaty bo to wspaniała malarka
niech namaluje mi Ciebie na szybie
znikniesz za chwile bo ,słońce zabierze
mi Twój obraz na chwilę... na zawsze

52 817 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!