Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na Długim Targu

Nie dawno jeszcze

Bo słychać echo

Jak gawiedź na Campo de Fiori

Zimny Lech krzyczała

Krzyż z puszek zrobili

A z rąk do rąk

Żółta kaczka

Taka zabawka rzucana

Dziś wasze gęby poważne

I oczy zatroskane

A wtenczas z kogo drwiły

I z czyjej śmierci się śmiały

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!