Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakiekolwiek Jest Twe Imię

Nie da się zapomnieć ...
przeszłość w snach mych wraca do mnie.
Mam dosyć już tych wspomnień ...
czołgów, które jeżdżą po mnie.

Tam chłopiec sam na wojnie
w furii walczył nieprzytomnie
z demonów podłą armią
i niszczącym dobro zombie.

Bez żadnej separacji
sam przeciwko chordom wrogów
mógł wygrać walkę tylko
przysięgając wiarę Bogu ...

I wierzę w Ciebie nadal,
jakiekolwiek jest twe imię
i nigdy się nie poddam
nawet jeśli przez to zginę.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!