Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet Jeśli

Nie dam sobie w kaszę dmuchać!
Nie dam sobie napluć w ryż!
Mi w ziemniaki nie nakichasz
a jak tak to potem zjisz!

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    6 September 2019, 06:30

    aha, wychodze na kilka godzin ...

  • sprajtka

    6 September 2019, 06:25

    Nie ważne...oni mają to w d...ie;)

  • Moon G

    6 September 2019, 06:24

    To jak sprzedać tyłek ...

  • sprajtka

    6 September 2019, 06:19

    W moich okolicach mówiono na kasę "sałata". Są ludzie, którzy dają sobie napluć w co tylko chcesz, gdy mu za to "zapłacisz";)

  • Moon G

    6 September 2019, 06:15

    Nie kumam, ale ok :D

  • sprajtka

    6 September 2019, 06:03

    A niektórzy dadzą jeśli im się sałatę przyniesie;)))

    od Moon G