Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czujesz?

Nie czekasz, nie myślisz, nie planujesz
Nie tęsknisz, nie śmiejesz się, nie płaczesz

Do drogi się szykujesz
W ogóle coś czujesz?

Chociaż ręce w kieszeniach masz
Czy dostaniesz, czy też dasz

Obojętność, Twym wrogiem
Chociaż sączysz miętę ze sokiem

Zastanawiasz się i analizujesz
W ogóle coś czujesz?

Oczywiście, czemu by nie?
Zaczynam życie we śnie

Czy to życie, w ogóle jest?
A czy sen to życie też?

Odgryzasz kawałek chleba
Zaspokojona Twa potrzeba

Zapełniony cały koszyk potrzeb Tych
Potrzebujesz czegoś w marzeniach Swych?

https://www.youtube.com/watch?v=jPW-UWZpC_8

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!