Menu
Gildia Pióra na Patronite

po stokroć

nie czekaj

w czekaniu ziarna kiełkują złe
ja w pętli win już mam odpowiedź
ty ślepiec śmieszny że jeszcze
nie wiesz

a przecież bardziej jestem
niż wszystko
krew strudze krwi
wierna

choć cierń spod powiek

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    18 November 2015, 22:56

    czekam
    by oswoić się z mijaniem
    i ocalić od zapomnienia - sens

    Lubię zatrzymać się u Ciebie :)