Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie chcę wiele
- mniej niż liść
leżący w trawie

nie chcę wiele
- mniej niż krople
deszczu w stawie

nie chcę wiele
- mniej niż szepty
w centrum miasta

nie chcę wiele
- mniej niż żółtych
groszy garstka

nie chcę wiele
- tylko więcej niezwykłości
w świecie codzienności.

4693 wyświetlenia
46 tekstów
3 obserwujących
  • 14 July 2015, 23:54

    To całkiem sporo ;)

  • Cris

    14 July 2015, 19:02

    podoba się...ciekawy wiersz.
    pozdrawiam :)

  • 14 July 2015, 00:34

    bardzo ładny :)