Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miny....

Nie chce rozmawiać
za dużo już jest słów
wciąż chodzę na palcach
po minach
czuje się jak bezradna
w walce
kiedy krzyczysz,boję się ciebie
zamarzam za każdym razem
gdy patrzę na ciebie
niebo nade mną
ciągle zachmurzone
choć pozwalam ci wejść
tak w sam środek mnie
każdą warstwą,zanim wsiąkniesz
pod moją skórę
wolność...wypuszczam uczucia
uwięzione we mnie.

http://www.youtube.com/watch?v=CW1sdt96SFs

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • 13 March 2014, 21:04

    podąż za mną
    słów mych szeptaniem
    nie mów nic
    by kłamstwem nie skazić chwili
    gdy drogę zgubisz
    nie próbuj jej szukać
    pójdź dalej
    a ja zrozumiem że nigdy
    nie kochałeś ...

    jakoś tak mi się skojarzyło ;) pozdrawiam :)

  • czarna mamba

    13 March 2014, 19:00

    hahah ja i z li,scia i z łodygi a nawet z korzeniem i ni hu hu...trzyma sie :)

  • RozaR

    13 March 2014, 18:41

    Z liścia gbura -z liścia.