Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie chcę podnosić wzroku
szukać kolejnego rozwiązania
próbować, naprawiać..

chcę zawiesić się na chwilę
zatonąć w swoich myślach

znaleźć swój raj
trochę nierealny
po prostu się rozmarzyć

618 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    18 December 2013, 13:11

    czytam drugi raz i naprawde dobre

  • RozaR

    17 December 2013, 22:42

    Ale fajniutkie mam tak samo - to pierwszy wierszyk dzisiaj co mnie połechtał.