Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewybaczalne

Nie chcę o nich myśleć,
nie chcę o nich mówić,
nie chcę nigdy więcej
siebie już nie lubić.

Nie wiem jak wybaczyć,
ale wiem że to
musi iść do piekła
za swe straszne zło.

Z dala bądź ode mnie
aż daleko tak
bym cię już nie ujrzał
nawet w moich snach.

Odejdź już na zawsze
tam gdzie idą ci,
którzy niszczą bliźnich ...
tak nieludzko źli.

Czas powoli leczy na mym sercu rany
i mój umysł zleczy
gdy zostaniesz w końcu zapomniany.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!