Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko czego nam życzę

Niechby inaczej tej niedzieli
zaczęła się zieleń dla nas
jutrzenka rozświetliła siódme niebo
zesłałoby anielskie ramiona

Niechby od nowa tej niedzieli
ułożyły się nam jasne tory
z najskrytszych źródeł by grały
melodie moja droga mój drogi

Niechby już każda niedziela
stawiała z niepewnych kolan
do przejścia przez zawiłe pomroki
trzymać by siebie w dłoniach

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!