Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielkie Marzenie

Niechaj cała podłość świata w chód się zbierze
i niech wyjdzie na najwyższą świata wieżę
i niech z wieży tej na bruk na zawsze skoczy ...
Niechaj śmierć jej cieszy dobrych ludzi oczy.

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!