Menu
Gildia Pióra na Patronite

Draconis Dogma

Niechaj powróci
Draconis Dogma,
Niechaj smoki spalą nieba błękity!
I niech wydrą lasy
Z domów naszych.

Niechaj ich skrzydła
Zabiorą schronienie,
Niech elfie plugastwo
Strawią płomienie,
Niechaj ich tęcze
Skryją się w mroku!

I żebyś Ty rządził
Prosim Cię, Smoku!

36 491 wyświetleń
369 tekstów
41 obserwujących
  • luterin

    7 July 2012, 15:02

    Na Boga..!!! Elfy w zeszycie schronić mi trzeba...

  • agniecha1383

    2 June 2012, 13:09

    Podoba mi się:)