Menu
Gildia Pióra na Patronite

w wieczór jak ten...

niech Twój dotyk będzie chwilą
nie wspomnieniem
pocałunek lekką bryzą
dopełnieniem
niech Twe serce mego rytmem
znów zabije
pozwól że miłością Twą się dziś upiję...

13 130 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!