Menu
Gildia Pióra na Patronite

500 dni

Niech to będzie nasze ostatnie lato
Niech to będzie wspomnienie
Krótka chwila
Śmiech
Łza
Pocałunek
Powiew wiatru
Ostatni papieros
Niech to będzie zdjęcie w albumie
Do którego wrócimy po latach
Z uczuciem wzruszenia
Niech to będzie coś prawdziwego
Bez zbędnych słów
Niech to będzie ostatni wieczór
Zachód słońca
Bo wschodu słońca
Doświadczymy już u boku kogoś innego
Ostatnie lato
Ciepły słoneczny promień
Zimna poświata księżyca
Uczucie jakbyśmy nie bali się śmierci
Ale miałby to być nasz ostatni dzień na ziemi
I jeśli już nigdy nie spotykamy się w tym życiu
Może w innych wymiarach
Czeka nas złota jesień

9679 wyświetleń
135 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!