Menu
Gildia Pióra na Patronite

Letnie tango

Niech rozgrzeje mnie
oddech nocy gorącej
niech zatańczy
gubić będę latawce wspomnień
jarmarcznych
Bym poczuła smak soli
i piachu
Nie nie skulę się dzisiaj
ze strachu
Nalej wina
istoto ze snów
bym cię mogła
zobaczyć znów...

516 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!