Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Noc'

Niech nastanie noc,
Ciemna, pełna mocy,
Niech nastanie noc,
By wreszcie świat przestał wołać pomocy.
I niech nastanie noc -tak poprostu dla nocy. By każdy mógł zaznać chwili odpoczynku po swoim całodziennym wysiłku.

859 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!