Menu
Gildia Pióra na Patronite

słowo

Teksty z obrazami - słowo - Maciek Zz
słowo - Maciek Zz

Niech leci słowo do ludzi.
Słowo, które wiecznie żyje.
Sumienie może obudzi
i poruszy serce czyjeś.

jakie to słowo - Ty wiesz

48 002 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • piórem2

    13 September 2020, 19:38

    odpowiedzialność

  • kati75

    13 September 2020, 19:16

    Nieziemska fotka🙂