Menu
Gildia Pióra na Patronite

spij kochana spij

Niech księżyc swym blaskiem otuli cię do snu,
A gwiazdy śpiewają kołysankę z kwiatów bzu
Niech myśli twe unoszą się swobodnie
A złe wspomnienia odlecą bezpowrotnie
Zamknij swe oczy i odpręż się skrupulatnie
Zobaczysz wtedy że życie nie jest takie straszne
Poczuj jak zapadasz w głęboki sen, a świat marzeń przybliża się
Twoje mięśnie będą rozluźnione, a powieki na dobre zakotwiczone
Twoja wyobraźnia rozbudzona w obrazy niezwykłe coraz bardziej pogłębiona

10 856 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!