Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na 2017

Niech każdy mały wschód będzie nadzieją
Każdy poranek niech kawą pachnie
W każde południe niech się bliscy śmieją
A wieczorem bez problemów niech człowiek zaśnie

By każdy dzień w tym Nowym Roku
Będzie miał w sobie tyle uroku
By za te 365 dni
Smutno tak było, że minął Ci

Patrzcie z nadzieją na wielkie zmiany
ale wam życzę - zostańcie tacy sami.

21 549 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!