Menu
Gildia Pióra na Patronite

Schwytany

Niech cię nie zwiodą
Niewinne twarze co mówią szczerze
Niczym Ursula von den Layen
Po prostu nie wierzę

Niech cię nie zwiodą ministry
Premiery prezydenty
Wszelakie autorytety
Wynajęte marionetki

Niech cię nie zdziwią
Ubrane w kwiaty i zwierzęta
Słowa miłości do przesady
Wyrwij się bo jesteś schwytany

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!