Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość

tusiak

tusiak

niech ci się miłość nie kojarzy tylko z czerwienią, ogniem czy blaskiem świec
czasem jest mroźna, bielą spowita i miękkim puchem przykrywa świat
miłość też czasem zimą rozkwita, malując mrozem na szybach kwiaty,
zostawia ślady na skrzącym śniegu, łącząc ze sobą w przeręblu dwa różne światy

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!