Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba

Teksty z obrazami - Prośba - exsilentio
Prośba - exsilentio

Niech Ci Bóg darzy,
Zabity na Krzyżu przechodzi granice.
Wystarczy iść za Nim, nie trzeba krzyczeć.
Bez Prawdy nie ma marzeń.

W Twoim sercu jest dla Niego miejsce.
Nie chowaj Go, proszę.
Niewarte tego srebrne grosze.
Nic nie jest warte więcej.

U mnie już nie ma tej jednej siostry
O zielonych oczach.
Tylko duet został.
I los szorstki.

Największą z nich mi dałaś.
Jest tu i czeka,
By całego znów stworzyć człowieka.
To moja prośba cała.

Quidem.art

42 055 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!