Menu
Gildia Pióra na Patronite

3 Sierpnia 2018

Niebo znów rozbłysło i pioruny strzeliły;
bramy niebios sie otworzyły.
Wieść o aniele ocean przebyła:
"Jego misja się zakończyła."

Nagłe światło przykryło nocy cień,
Odszedł w spokoju, już wiem.
Wraz z mymi łzami łkało i niebo.
Spoglądał z góry, na mnie... bez niego.

Już drugi anioł opuścił tą ziemię,
skromnie, zostawiając miłość od siebie.
Jak pierwszy anioł przeszło trzy lata,
dziś zjednoczeni - dołączył do Brata.

Śpijcie spokojnie na barwnej łące,
na zawsze razem pomimo rozłące...
Moje dwa aniołki sa w domu - w niebie.
Kocham na zawsze, Ja... Ciebię.

14 528 wyświetleń
204 teksty
2 obserwujących
  • K.S.Dżekson

    9 August 2018, 23:52

    Prawda "Badylek"?

  • 9 August 2018, 04:51

    Anioły wróciły do nieba ?
    One, tu na ziemi są potrzebne, by opiekować się nami
    wspierać, pomagać chronić od złego.