Menu
Gildia Pióra na Patronite

zasypia wioska cała

niebo spadło
radość ucichła
rozkołysały się chmury
wiecznego mroku

klucze zgubił świat
to, co widzisz, - widzą
widzę ich bez twarzy
cicho coś w ich głębi

poczuj ruch ziemi
zda się wyczuć strach
i patrząc na te łzy z kamienia
poprzednich powrotów

573 wyświetlenia
7 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!