Menu
Gildia Pióra na Patronite

burza

niebo pełne poczętych piorunów
w dali Salvador
obejmuje księżyc

nie płacz
drzwi się otworzą pierwsze
z ukłonem
diabeł zatańczy rock and rolla

taka noc barwiona
oddechem powietrza
ocean pochyla się na dnie
podobno to przenika do krwi
i mija

27 459 wyświetleń
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!