Menu
Gildia Pióra na Patronite

" I znów tęsknię "

Niebo niby błękitne
Chmury jak płatki śniegu
Pomiędzy błękitem, a bielą
Marzenia moje się starzeją

Tęsknoty wszystko zmieniają
Niebo w szarościach pogrążone
Nie spełnią się marzenia moje
Pytają o Ciebie, odpowiedzi brak

Tęsknoty to czas...
W oczy sypie się piach
Spłynie za chwilę jedną łzą
Krystaliczną Przyjacielską czystą

Przyjacielowi...
02.07.2020

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących