Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja wszystko dla mojej Polski

niebo nade mną
prawo moralne we mnie
klęska nie dzisiaj
gotuję się zatem

pięści
skoro jest głowa
tylko w ostateczności
można inaczej zwyciężać

Wiktoria
nie tylko dla mnie
a zwycięzców
nie osądza się

podążmy razem
w imię prawdy
dla dobra naszej Rzeczpospolitej
by znaczki
na kłamliwych marynarkach
nie hańbiły jej

ja wszystko zrobię
dla Polski
ale czy ty

skoro już powiewa tęcza

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • Eneida

    21 July 2021, 11:39

    Tęcza na niebie jest Piękna!
    Aaa, na końcu tęczy... :)