Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Dzień Drugi "

Niebo może i błękitnieje
Traci nieznośne szarości
Może oczy odpoczęły od łez
Nie spodziewam się gości
Dziś Samotnikiem się stanę
Tak w tym dniu zakotwiczę
Obmyślę plan na dobre życie
Czy jest możliwe bez wsparcia
Myśli Twoich Ojcze Drogi
Czas...czas...niech płynie
Ból ukołysze wskaże moją godzinę

12.02.2021
07:55

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!